'Katom op zoek naar de toverbloem'

'Rabarber' speelt een vrolijke voorstelling vol zang en dans over anders zijn, voor kinderen van 4 tot 8 jaar.

Toeters maken (volgeboekt)

Maak je eigen Krokus Kabaal-toeter met PVC buizen, plastic folie en tape. Workshop voor kinderen van 6 jaar en ouder.

Poëzieworkshop door Timo Waarsenburg.

Goochelen, toveren en husselen met taal.

'Kliko'

'de Tovenaar' speelt een interactieve voorstelling met mimiek, muziek en een toneel vol vuilnis! Voorstelling voor kinderen vanaf 7 jaar.

B-Unlimited: Literaire show met Kluun en Ivo Victoria

De literaire show is een programma over de Nederlandse literaire actualiteit, deze keer gepresenteerd door Abdelkader Benali.

Eat your Book out

De Bieb werkt samen met Boekids, samen lezen en uitdagingen aangaan

Eat your book out!

Workshop challenge: Eat Your Book Out.

Zelf gedichten schrijven!

In drie ochtenden zelf aan de slag met gedichten schrijven. Workshop voor volwassenen door Louise Recourt.

Taal in de Bieb

Wilt u nog beter Nederlands leren spreken?

Lunchconcert

Gerenommeerde musici en/of studenten van het Koninklijk Conservatorium treden op.