Peuterpret - Rosanne zingt! (2+)

Muzikale vertelvoorstelling voor kinderen.

'Kliko'

Interactieve voorstelling met mimiek, muziek en een toneel vol vuilnis! Voorstelling voor kinderen van 7 jaar en ouder.

Toeters maken

Met PVC-buizen en tape mooie toeters knutselen waar je leuke melodietjes mee kunnen toeteren. Voor kinderen vanaf 6 jaar.

Toeters maken

Maak je eigen Krokus Kabaal-toeter met PVC buizen, plastic folie en tape. Workshop voor kinderen van 6 jaar en ouder.

'Katom op zoek naar de toverbloem'

'Rabarber' speelt een vrolijke voorstelling vol zang en dans over anders zijn. Voor kinderen van 4 - 8 jaar.

'Katom op zoek naar de toverbloem'

'Rabarber' speelt een vrolijke voorstelling vol zang en dans over anders zijn, voor kinderen van 4 tot 8 jaar.

Toeters maken (volgeboekt)

Poëzieworkshop door Timo Waarsenburg.

Goochelen, toveren en husselen met taal.

'Kliko'

'de Tovenaar' speelt een interactieve voorstelling met mimiek, muziek en een toneel vol vuilnis! Voorstelling voor kinderen vanaf 7 jaar.