'Kliko'

Interactieve voorstelling met mimiek, muziek en een toneel vol vuilnis! Voorstelling voor kinderen van 7 jaar en ouder.

'Katom op zoek naar de toverbloem'

'Rabarber' speelt een vrolijke voorstelling vol zang en dans over anders zijn. Voor kinderen van 4 - 8 jaar.

Fototentoonstelling Marcel Minnee

Tentoonstelling met foto's over het leven in Den Haag en Scheveningen in de jaren zestig.

Fotografica

Een kleine afspiegeling van de collectie van het Fotografica Museum in Zoetermeer.

Toeters maken (volgeboekt)

Maak je eigen Krokus Kabaal-toeter met PVC buizen, plastic folie en tape. Workshop voor kinderen van 6 jaar en ouder.

Stemmen en lenen

Woensdag 15 maart, de dag van de Tweede Kamerverkiezingen, is bibliotheek Leidschenveen geopend van 7.30 - 21.00 uur.

Koffie met taal

Samen de Nederlandse taal oefenen met een lekker kopje koffie erbij.

Hoogbegaafdheid

Esther Backbier, coach en expert op het gebied van hoogbegaafdheid, nodigt u uit voor een speedconsultatie.

Lees de wereld rond!

Boeken lezen die zich afspelen in een ander land en het lezen meer dan de moeite waard zijn. Gaat u mee op reis?

BiebatelieR: Op reis door het heelal

In deze workshop maak je je eigen sterrenkaart en ontdek je hoe je sterren kunt vinden. Voor kinderen van 9 - 12 jaar.