Op reis met Cultura

Expositie van schilderijen met reismotieven.

Lees de wereld rond!

Boeken lezen die zich afspelen in een ander land en het lezen meer dan de moeite waard zijn. Gaat u mee op reis?

Le`Yp in Kunst: Stuur uw mooiste foto in!

Doe mee met de Leidschenveense FotoClub aan de exposities `Ypenburgers fotograferen Leidschenveen en Leidschenveners fotograferen Ypenburg`.

Le`Yp in Kunst: Speel mee in de mini-musical!

Musicalworkshops voor 55- plussers. Kom kennismaken met verschillende facetten van de musical.

BiebatelieR: Op reis door het heelal

In deze workshop maak je je eigen sterrenkaart en ontdek je hoe je sterren kunt vinden. Voor kinderen van 9 - 12 jaar.

Muzikale reis met Duo C Kwadraat

Laat u meevoeren in de wereld van klezmer, balkan - en zigeunermuziek.

Koffie met taal

Samen de Nederlandse taal oefenen met een lekker kopje koffie erbij.

Le`Yp in Kunst: Kom schilderen en ontdek uw talent!

Schildercursus van 6 lessen onder leiding van teken-en schilderdocente Fatma Hess.

Koffie met taal

Samen de Nederlandse taal oefenen met een lekker kopje koffie erbij.

Groeten uit........

Maak met aquarelpotloden een ansichtkaart van je eigen reisavontuur. Workshop voor kinderen van 5 - 8 jaar.