B-Unlimited

B-Unlimited - het Haags centrum voor literatuur, science en debat - brengt schrijvers, dichters, denkers en wetenschappers uit de hele wereld met elkaar in gesprek over literatuur, kunst, wetenschap en samenleving.

B-Unlimited

De programma's van B-Unlimited vinden plaats in Studio B, de theaterzaal in de Centrale Bibliotheek in Den Haag. De programmering wordt samengesteld door het samenwerkingsverband van Writers Unlimited en de Bibliotheek Den Haag. Ook externe organisaties worden uitgenodigd om programma's te verzorgen. Gestreefd wordt naar een divers aanbod van programma's over Nederlandse en internationale literatuur, over wetenschap en samenleving en over de maatschappelijke actualiteit. Een groot deel van het programma's zal een internationaal karakter hebben.

Literatuur van B-Unlimited
(Bijna) elke eerste vrijdagavond van de maand is de Bibliotheek Den Haag het decor voor de talkshow 'Literatuur van B-Unlimited'. Literatuur heet van de naald, met gevestigde en debuterende schrijvers, live muziek, de literaire maandagenda en een prijsvraag.

Afwisselend gaan presentatoren Abdelkader Benali en Jeroen Vullings in gesprek met schrijvers die zij bewonderen. Tot de gasten behoren grote namen en aanstormende talenten. Zij praten over hun nieuwste (of eerste) werk. Na afloop signeren en verkopen zij hun boeken.

Waar, hoe laat en wat kost het?
Voor Literatuur van B-Unlimited bent u welkom op de eerste verdieping van de Centrale Bibliotheek. Vanaf 20.00 uur kunt u terecht voor een drankje en live muziek. De talkshow begint om 20.30 uur. De entree bedraagt € 10,- voor niet-leden en € 7,- voor leden van Bibliotheek Den Haag.

Kijk in de agenda op onze homepage van B-Unlimited voor de precieze data.

Online
Voor iedereen die niet aanwezig kan zijn is Literatuur Late Night ook live te volgen via www.bibliotheekdenhaag.nl/live. Kijkt u de uitzending liever op een later moment terug? Dat kan via het YouTube kanaal van Bibliotheek Den Haag: www.youtube.com/BibliotheekTV.

Wilt u de hoogte blijven?
Schrijf u dan in op onze digitale nieuwsbrief of digitale uitnodigingen.
Of volg ons op: Facebook