Tentoonstellingen

In vrijwel alle vestigingen van Bibliotheek Den Haag vinden (amateur)kunstenaars een plaats om te exposeren. Zo kunt u het hele jaar door tentoonstellingen bezoeken, van kleine presentaties tot exposities van naam: foto’s, schilderijen, tekeningen, beeldhouwwerk en veel meer.

Hier vindt u een overzicht van lopende en nog te starten tentoonstellingen. Klik op de titel van de tentoonstelling voor meer details.

Tentoonstellingen

Fototentoonstelling Marcel Minnee

Tentoonstelling met foto's over het leven in Den Haag en Scheveningen in de jaren zestig.

Fotografica

Een kleine afspiegeling van de collectie van het Fotografica Museum in Zoetermeer.

Atelierklassen Lyceum Ypenburg

Expositie met zeefdrukken, wit op zwart tekeningen, linosneden, portretten en mini musea gemaakt door leerlingen van Lyceum Ypenburg.

Dansen met de vijand

Tijdens de Haagse Vrijheidsweken is op de tweede verdieping van de Centrale Bibliotheek een tentoonstelling te zien over de Joodse Roosje Glaser.

Op reis met Cultura

Expositie van schilderijen met reismotieven.

Yvonne Keuls 85 jaar

Een tentoonstelling die inzicht geeft in een schrijversleven: als columniste voor radio en televisie en geëngageerd schrijfster. Met jeugdfoto¿s, portretten, en kiekjes, handschriften, knipsels en persoonlijke documenten en meer!