Tentoonstellingen

In vrijwel alle vestigingen van Bibliotheek Den Haag vinden (amateur)kunstenaars een plaats om te exposeren. Zo kunt u het hele jaar door tentoonstellingen bezoeken, van kleine presentaties tot exposities van naam: foto’s, schilderijen, tekeningen, beeldhouwwerk en veel meer.

Hier vindt u een overzicht van lopende en nog te starten tentoonstellingen. Klik op de titel van de tentoonstelling voor meer details.

Tentoonstellingen

Banden met kunst 2017

Boekbinders uit Den Haag tonen hun gebonden kunstwerken

Natuur en vogels als inspiratie

Tentoonstelling met werk van Ellie van der Meer. Natuur en vogels als inspiratiebron.

Feel GOOD vibes met skaten

Fototentoonstelling die inzoomt op het skatepark in Leidschenveen.

Haken is hip

Expositie van creaties van Haakclub Leidschenveen.

Met het oog op de verkiezingen

Nederlandse Cartoonisten brengen de verkiezingen in beeld

Van het een komt het ander

Deze expositie toont werk van drie generaties kinderboek illustratoren die tevens stripmaker zijn.

Fotografica

Een kleine afspiegeling van de collectie van het Fotografica Museum in Zoetermeer.