Mijn bibliotheek
Inloggen

Onthoud mijn klantnummer Let op: gebruik deze optie niet op een gedeelde of openbare computer.

PINcode vergeten?

Zoekfilters

'Dance Vibes'

Onder de titel Feel GOOD vibes gaat het jaar in de bibliotheken Leidschenveen en Ypenburg energiek van start met culturele activiteiten voor jong en oud. Alle kans om inspiratie op te doen. Met op zaterdag 18 februari een spectaculaire middag vol muziek en dans in bibliotheek Leidschenveen. Van een breakdance performance tot een sierlijke uitvoering van de Bharata Natyam, een Zuid-Indiase tempeldans. Kom u ook?

Breakdance: show en workshops
Breakdance is, samen met rap, graffiti en dj'en, een van de vier elementaire onderdelen van hiphop. Wilt u meer weten en het zelf ook wel eens doen? Kom dan vandaag naar de show en battle demonstratie breakdance die dansers Thijs, Levi, Dayron, Bob Abtin en Thomas geven, onder leiding van docent Ben van der Linden van de breakdance crew Styles Confidential . En Feel GOOD vibes in de workshop erna, waaraan iedereen kan deelnemen! Tijd: 14.00 - 15.00 uur.

Indiase dans
Wilt u behalve met breakdance ook kennismaken met de Indiase dans en de achtergronden daarvan? Dan hebben we voor u ook een mooie demonstratie en workshop. Kenmerken van de Indiase dans zijn de sierlijke bewegingen, de ritmische patronen, het krachtige voetenwerk en de prachtige gezichtsmimiek. De tempeldans Bharata Natyam is 2000 jaar geleden ontstaan binnen de tempelmuren van Zuid-India. De danseressen van dansschool Monsoon vertellen het verhaal van de goden en godinnen van het hindoeïsme. Voelt u de GOOD vibes? Na de toelichting van Jolanda Boejharat kunt u zelf deze dansstijl proberen. Tijd: 15.00 - 16.00 uur.

Deze activiteit is georganiseerd  in samenwerking met Jeugdwerk Leidschenveen ('t Plekkie).

Welkom in bibliotheek Leidschenveen!
Dance vibes Dance vibes
Bibliotheek Den Haag