Eat Your Book Out

- Doe mee en maak kans op een E-Reader of een meet & greet met Ali B.

Boekids is een avontuurlijk festival voor het hele gezin, waar je kan verdwalen in verhalen.

Het festival waar dwarsdenkers, vrijbuiters en avonturiers geïnspireerd worden door muziek, theater, literatuur, workshops, spoken word & meer. Het festival waar grenzen worden overschreden en waar muziek, kunst en literatuur elkaar omarmen.

Ben je tussen de 9 en 13 jaar oud, kom dan naar één van de vier bibliotheken.

Doe mee met de Eat Your Book Out leeswedstrijd en maak kans op vette prijzen zoals een E-Reader of een meet & greet met Ali B.

Haal het boek ‘De (niet zo) rampzalige avonturen van Herre’ in 1 van de onderstaande bibliotheken en doe mee aan de challenge op 4 maart.

Zondag 12 maart is er een feestelijke prijsuitrijking met Marte Jongbloed in de centrale bibliotheek! Hier binnenkort meer over..

Challenges en workshops zijn op zaterdag 4 maart in:

– Bibliotheek Haagse Hout
– Bibliotheek Laakkwartier
– Bibliotheek Loosduinen
– Bibliotheek Scheveningen

Het boek ‘De (niet zo) rampzalige avonturen van Herre’  zijn in deze bibliotheken te leen. Ben je nog niet lid? Geen probleem, dit kan je gratis aan de balie van de bieb regelen*

Meld je nu gratis HIER aan voor:
1 Je eigen coole rap maken
2 Een nieuwe cover maken van het boek met een echte illustrator
3 Je eigen kookschort pimpen

ZATERDAG 4 MAART

Bibliotheek Scheveningen:
11.15 - 12.45 Je eigen super coole rap maken
11.15 - 12.45 Je eigen kookschort pimpen.
14.00 - 15.30 Een nieuwe cover maken van het boek: De (niet zo) rampzalige avonturen van Herre met een echte illustrator

Bibliotheek Haagse Hout:
11.15 - 12.45 Je eigen super coole rap maken
11.15 - 12.45 Je eigen kookschort pimpen.

Bibliotheek Loosduinen
11.15 - 12.45 Een nieuwe cover maken van het boek: De (niet zo) rampzalige avonturen van Herre met een echte illustrator.
14.00 - 15.30 Je eigen super coole rap maken
14.00 - 15.30  Je eigen kookschort pimpen

Bibliotheek Laakkwartier

14.00 - 15.30 Je eigen super coole rap maken
14.00 - 15.30  Je eigen kookschort pimpen

AANMELDEN IS VERPLICHT!
Deelname is gratis en je kan je aanmelden tot 20 februari.

Meld je HIER aan!!