• Artikelen

Ernest van der Kwast

Van 25 maart t/m 2 april is het weer zover, dan staan boeken een week lang centraal tijdens de 82e Boekenweek. Het moment om in Bibliotheek Bomenbuurt een schrijver uit te nodigen: Ernest van der Kwast. Hij schreef onder meer de bestseller Mama Tandoori met in de hoofdrol zijn Indiase moeder. Dinsdag 28 maart van 19.30 – 21.30 uur vertelt hij over zijn werk.

Over Ernest van der Kwast
Met de roman Mama Tandoori breekt Van der Kwast in 2010 door bij het grote publiek. Maar hij debuteerde eerder al in 2005 met Soms zijn dingen mooier als mensen klappen. Zijn nieuwste roman De ijsmakers won in 2016 de Dioraphte Literatour Prijs, een literatuurprijs waarbij jongeren stemmen op hun favoriete boek.

Boekenweek 2017
Het thema van de Boekenweek is Verboden Vruchten. Het gaat over de genotzucht van de mens, die nog wel eens strijd op kan leveren met ons geweten, onze levensovertuiging, onze omgeving en onze fysieke dan wel geestelijke grenzen. Kortom: wel willen, niet mogen, toch doen: verboden vruchten, zowel in het leven als in de letteren.

Reserveren
Laat van tevoren weten of u wilt komen door te bellen, aan de balie in de bibliotheek of via bomenbuurt@bibliotheekdenhaag.nl

Ernest van der Kwast Ernest van der Kwast