• Artikelen

Gratis hulp bij belastingzaken! (zat 1 apr)

zaterdag 1 april, van 11.00 – 17.00  uur (alleen op afspraak)

In de Haagse Centrale Bibliotheek

U kunt binnenkort belastingaangifte doen. Bent u onzeker, wat u moet invullen? En hebt u weinig inkomen om (professionele) hulp te vragen? Dan bent u op zaterdag 1 april welkom in de Centrale Bibliotheek (eerste verdieping) aan het Haagse Spui! Studenten van de Stichting Belastingwinkel Rotterdam (SBR) helpen u gratis met het invullen van de aangifte inkomstenbelasting. Maak van tevoren wel een afspraak!

Aanmelden

Wilt u komen? Meldt u zich dan aan. Dat kan via de website: www.belastingwinkelrotterdam.nl. U kunt ook bellen voor een afspraak naar 010 - 408 27 84. Dit kan tussen 18.00 - 20.00 uur op de volgende maandagavonden: 6, 13, 20 en 27 maart.

Wat is de SBR?

De Stichting Belastingwinkel Rotterdam helpt al meer dan veertig jaar mensen die weinig of geen inkomen hebben met hun belastingzaken. Studenten fiscale economie en fiscaal recht aan de Erasmus Universiteit werken er vrijwillig. De SBR zit niet alleen in Rotterdam, maar ook in Den Haag in de Centrale Bibliotheek.