• Artikelen

Van het een komt het ander

Deze expositie, te zien op de eerste en tweede verdieping van de Centrale Bibliotheek, toont werk van drie generaties kinderboek illustratoren die tevens stripmaker zijn. Er worden illustraties, covers, strips en voorwerpen getoond van Thé Tjong Khing, Kees de Boer en Jeroen Funcke.

De Centrale Bibliotheek is ook dit jaar partner van De Stripdagen (4 en 5 maart in de Broodfrabiek Rijswijk). Daarmee gaat een lang gekoesterde wens in vervulling, een expositie van werk van stripmakers die zeer succesvol zijn als kinderboekenillustrator en met een onbegrensde fantasie: Thé Tjong-Khing, Kees de Boer en Jeroen Funke.

Van het een komt het ander Van het een komt het ander