Zaterdag 25 februari: Kamerbreed live vanuit de Centrale Bibliotheek

De Tweede Kamer is met reces en met nog minder dan drie weken tot aan de verkiezingen staat Kamerbreed volledig in het teken van de verkiezingscampagne.

Kees Boonman ontvangt de komende weken lijsttrekkers en kandidaat-Kamerleden. De uitzendingen komen rechtstreeks vanuit de Centrale Bibliotheek in Den Haag. Luisteraars kunnen de uitzending bijwonen.

Zaterdag 25 februari zijn te gast: Gert-Jan Segers, lijsttrekker van de ChristenUnie, en Jeroen Dijsselbloem, minister van Financiën en nummer 3 op de PvdA-kandidatenlijst voor de Tweede Kamer.

Kees Boonman praat met hen over hun plannen voor Nederland. Over de Nederlandse identiteit en over polarisatie in het politieke en maatschappelijke debat. En wat moet er gebeuren op het terrein van economie en arbeidsmarkt? Een debat over normen en waarden en over (on)zekerheid over werk en inkomen.

Zaterdag 25 februari van 13:00 tot 14:00, live vanuit de Centrale Bibliotheek aan het Spui in Den Haag.