Mijn bibliotheek
Inloggen

Onthoud mijn klantnummer Let op: gebruik deze optie niet op een gedeelde of openbare computer.

PINcode vergeten?

Zoekfilters
  • Leren
  • Studeren en werken

Studeren en werken

Studeren kan prima in de bibliotheek. Het is een goede plek om te werken, ook als u geen lid bent. In de Centrale Bibliotheek zijn speciale studieplekken ingericht. En in alle vestigingen van de bibliotheek kunt u gebruik maken van computers.

Studieplekken
Op de studieplekken - op de vijfde verdieping van de Centrale Bibliotheek - hebt u toegang tot de gratis draadloze internetverbinding van de bibliotheek. Veel studieplekken hebben een stopcontact, zodat u uw eigen laptop kunt gebruiken. Bovendien hebt u direct toegang tot de uitgebreide collectie van de bibliotheek.

Werken met de computer
In alle vestigingen kunt u computers gebruiken. Om de catalogus van de bibliotheek of de digitale collectie in te zien, of om te werken met een tekstverwerkingsprogramma. Ook internetten en e-mailen zijn mogelijk. Leden kunnen één uur per dag gratis gebruik maken van de computer. Niet-leden betalen wel een klein bedrag. Klik op tarieven.

Draadloos internet
Werkt u liever op uw eigen laptop of tablet? Dat kan ook. Alle vestigingen hebben namelijk WiFi hotspots waar u gebruik kunt maken van draadloos internet. 

studieplekken
Bibliotheek Den Haag