Jeugdjournaal-quiz en debatteren in de bieb

Test je kennis van het nieuws en win!

"Maeck t' cort, maeck t' cort, waarom werd Johan van Oldenbarnevelt vermoord?

Lezing over de beeldvorming rond Johan van Oldenbarnevelt.

Een duik in de filosofie

Waag een sprong in de diepte van uw gedachten en word een beetje wijzer. Eerste donderdag van de maand.

(volgeboekt) Excursie: rondleiding 'Glans, glorie en misère'. De Gouden Eeuw in Den Haag

Beleef de Gouden Eeuw met een excursie naar het Haags Historisch Museum. De bus vertrekt vanuit bibliotheek Ypenburg.

Doe mee met de workshop van Art-S-Cool

Workshop van Art-S-Cool.

Klimmen naar Kruishoogte

Humoristisch verslag van een doldriest wandelavontuur, met Tosca Niterink en Anita Janssen. Gelardeerd met hilarische mini-documentaires.

Media Academie: Debatteren, 3D-printen of ....!

Kom naar de workshop in het Cursuslokaal!

'Music Never Dies' is het thema van het kamermuziekfestival Classical Encounters. Alvast in de Centrale Bibliotheek te horen!

Debatteren

Geef je mening!

Comedy

Reeks van vier comedy workshops onder leiding van Roel C. Verburg voor je eerste stap op weg naar het podium.