Vrijheid-Express: Haagse Herinneringen

Herinneringen aan de Atlantikwall en het Bombardement op Bezuidenhout

Lunchconcert

Zin in mooie muziek? Je bent van harte welkom bij ons lunchconcert! Daar laten gerenommeerde musici en/of studenten van het Koninklijk Conservatorium hun persoonlijke muziekkeuze horen.

"Maeck t' cort, maeck t' cort, waarom werd Johan van Oldenbarnevelt vermoord?

Lezing over de beeldvorming rond Johan van Oldenbarnevelt.

Een duik in de filosofie

Waag een sprong in de diepte van uw gedachten en word een beetje wijzer. Eerste donderdag van de maand.

Klimmen naar Kruishoogte

Humoristisch verslag van een doldriest wandelavontuur, met Tosca Niterink en Anita Janssen. Gelardeerd met hilarische mini-documentaires.

Media Academie: Debatteren, 3D-printen of ....!

Kom naar de workshop in het Cursuslokaal!

'Music Never Dies' is het thema van het kamermuziekfestival Classical Encounters. Alvast in de Centrale Bibliotheek te horen!

Bricks Challenge

Media Academie: 3D-printen!

Kom naar de workshop 3D printen in het Cursuslokaal!

Zoeken naar vroeger