Ebru schilderen

Leer de bijzondere techniek van het Ebru schilderen. Workshop voor volwassenen.

Mozaïeken

Maak met al die kleine gekleurde steentjes je eigen mozaïekkunstwerk! Voor kinderen van 6 - 12 jaar.

Gouden Eeuw: stadswandeling (volgeboekt)

Wandel door historisch Den Haag en waan u in de Gouden Eeuw.

Gouden Eeuw: schilder je eigen portret

Schilder je eigen portret in de stijl van de Gouden Eeuw. Voor kinderen van 8 - 12 jaar.

Leren fotograferen

Wilt u leren hoe u uw fototoestel creatiever kunt gebruiken? Haal meer uit uw camera met deze workshop. Workshop voor volwassenen.

Vloggen

Wil je weten hoe je vlogger wordt of hoe je jouw vlogs nog beter maakt? Kom dan naar deze workshop vloggen!

Parfum maken

Laat u betoveren door de mystiek van geuren en creëer uw persoonlijke parfum.

Beautyproducten maken

Maak zelf beautyproducten en straal als een echte schoonheidskoningin. Workshop voor kinderen van 6 - 12 jaar.

Naar druivenkwekerij Sonnehoeck (VOLGEBOEKT)

Altijd al een bezoek willen brengen aan een druivenkwekerij? Dit is uw kans! Tijdens deze excursie maakt u eerst een rondvaart en bezoekt u daarna de historische druivenkassen van Sonnehoeck.

Ukelele spelen kan iedereen

Kinderen zijn gek op de Hawaiiaanse Ukelele en leren het snel te bespelen vanwege het kleine formaat. Probeer het ook! Leeftijd: 7 - 9 jaar.