Op reis door de natuur

Expositie van schilderijen van Irma Wisman.

Hebban Reading Challenge

Ga mee op stap met de Hebban Reading Challenge en bepaal zelf het aantal boeken dat u wilt lezen.

Le`Yp in Kunst: Kom schilderen en ontdek uw talent! (volgeboekt)

Schildercursus van 6 lessen onder leiding van teken-en schilderdocente Fatma Hess.

Ukkieconcert

Zingen, spelen en bewegen voor ukkies van 2 - 4 jaar.

Space Oddity

(11 mei) Wie was David Bowie? Lezing van Ruud Hisgen over het fenomeen David Bowie en zijn vele verschijningsvormen.

Koffie met taal

Samen de Nederlandse taal oefenen met een lekker kopje koffie erbij.

Groeten uit........

Maak met aquarelpotloden een ansichtkaart van je eigen reisavontuur. Workshop voor kinderen van 5 - 8 jaar.

China door de ogen van Ruben Terlou

Ruben Terlou is de presentator van het reisprogramma "Langs de oevers van de Yangtze". Over deze bijzondere ervaring kan hij prachtig vertellen.

BiebbioS voor kinderen

Film kijken in de bibliotheek. Met popcorn en limonade. Voor kinderen van 9 - 12 jaar.

Rondleiding Museum Voorlinden (volgeboekt)

Bustocht naar museum voor moderne en hedendaagse kunst op het Landgoed Voorlinden te Wassenaar.