Filmavond: The sense of an ending (volgeboekt)

Samen kijken naar een dramafilm gebaseerd op het boek 'Het enige verhaal' van de Britse schrijver Julian Barnes. Met inleiding en discussie na afloop onder leiding van Esther Wils.

De soepsteen

Grappige voorstelling van jonge theatermakers over twee koks die van een steen soep koken. Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Vos schept op

Vertelvoorstelling met vrolijke poppen, opzwepende liedjes en verse ingrediënten! Voor kinderen van 4 - 7 jaar.

Nieuw! (6+)

Verrassingsact van twee jonge theatermakers voor kinderen vanaf 6 jaar.

Vrije vogels in de lente

Maak je eigen kleurrijke vogel onder leiding van een kunstenaar van Art-S-Cool. Workshop voor kinderen vanaf 7 jaar.

Kinderjury 2019

Lees zoveel mogelijk boeken uit 2018 en stem op jouw favoriete boek.

Drakenkoek

Voorproefje van de voorstelling Drakenkoek door een musicus en verteller van het Residentie Orkest. Voor kinderen van 5 - 8 jaar.

Saturday live: Pip

Concert van singer-song writer Pip met vrolijke en oprechte pop-songs met een vleugje country.

Saturday live

Reeks van dicht-bij-huis-concerten van talentvolle singer-songwriters.

Portret van Erwin Olaf

Kunsthistorica Wendy Fossen zoomt in op het leven en werk van de beroemde Nederlandse fotograaf Erwin Olaf.