Taal in de bibliotheek

Mensen ontmoeten, met elkaar praten en zo beter de taal leren.

Ontbijten en een verhaal

Een feestelijk voorleesontbijt voor kinderen van 2 - 4 jaar.

Peter en de wolf

Een musicus en verteller van het Residentie Orkest geven een voorproefje van de voorstelling. Voor kinderen van 4 - 8 jaar.

Fascinatie voor het sonnet

(25 jan) Prof. dr. Marc van Oostendorp vertelt over zijn fascinatie voor het sonnet.

Antonia

Gastvoorlezer Dhr. Garsthagen leest het boek Antonia voor, een boek uit de Prentenboeken top 10. Voor kinderen van 3 - 7 jaar.

Expositie Lidy van Beurden

Tentoonstelling van schilderijen van de in Den Haag geboren Lidy van Beurden.

BiebatelieR: Streetbeats

Ritmes spelen op olievaten en afvaltonnen. Workshop voor kinderen van 9 - 12 jaar.

Taart voor Tijger

Een humoristische voorstelling over een smaakvol verhaal met een (s)taartje. Voor kinderen van 2 - 6 jaar.

Mawwal: Haags Arabisch Festival

Oriëntaalse (buik)dansmiddag met de Dalla Dream Dancers en The Dutch Tribal Collective.

Filmavond:The Circle

Boekverfilming over een multimediabedrijf dat ons leven en privacy beïnvloedt. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Dave Eggers.