Lunchconcert

Zin in mooie muziek? Je bent van harte welkom bij ons lunchconcert! Daar laten gerenommeerde musici en/of studenten van het Koninklijk Conservatorium hun persoonlijke muziekkeuze horen.

'Music Never Dies' is het thema van het kamermuziekfestival Classical Encounters. Alvast in de Centrale Bibliotheek te horen!

Saturday live: Lara Kroon

Concert van singer-song writer Lara Kroon met jazzy popsongs.

Saturday live

Reeks van dicht-bij-huis-concerten van talentvolle singer-songwriters.

Lunchconcert

Orquesta Tipica del Mosa speelt Argentijnse Tango

Ukkieconcert

Zingen, spelen en bewegen onder begeleiding van Club Ghazal. Voor kinderen van 2 - 4 jaar.

Filter opties

Centrale (3)