Opening Krokus Kabaal met Daan en Dirk, theater en een beatboxer! (6+)

Op deze zaterdag openen wij het Krokus Kabaal, het leukste kinder- en kunstfestival in Den Haag! Met een muziek optreden, theater, en een gezonde snack.

Koffer vol kleuren

Vrolijke poppentheatervoorstelling van de bekende professionele poppenspeler Jacobus Wieman. Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Nieuw! (4+)

Verrassend theateract van Krokus Kabaal voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lezen met het Nationale Theater: Onze Straat

Theaterteksten komen tot leven met het project "Lezen met Het Nationale Theater". Lees met een groep theaterliefhebbers een theatertekst onder deskundige begeleiding.

Vrije Vogels in de lente

Maak je eigen vrije vogel onder leiding van Arts-S-Cool. Workshop voor kinderen vanaf 7 jaar.

Lunchtrommels (5+)

Overal zit muziek in! Lekker trommelen met huis-tuin-en-keukenspullen.

Kinderjury 2019

Lees zoveel mogelijk boeken uit 2018 en stem op jouw favoriete boek.

Filosofie voor een weergaloos leven

Filosoof en schrijver Lammert Kamphuis daagt je in deze lezing uit met nieuwe inzichten en gedachte-experimenten. Hij stond al eerder op Lowlands en is verbonden aan de The School of Life.

Stemmen en lenen

Woensdag 20 maart, de dag van de Provinciale Statenverkiezingen, is bibliotheek Ypenburg ook stembureau.

Happy Bloempotten

Help je mee met het opfleuren van onze grote bloempotten? Met feestelijke opening door stadsdeeldirecteur Petra Sevinga, en pannenkoeken!