Expeditie naar de Tweede Kamer: 100 jaar algemeen kiesrecht (volgeboekt)

Altijd al eens een kijkje willen nemen achter de schermen van de Tweede Kamer? Ga dan mee met de busreis naar het centrum van onze democratie.

Voorleespret en feestslinger versieren

Help je mee om de feestslinger te versieren voor een goed doel? Home-Start helpt gezinnen die het even moeilijk hebben. Ze willen de langste slinger van Nederland maken, help je mee?

Filmavond: The Imitation Game

The Imitation Game is een spannende Amerikaanse film uit 2014 en is gebaseerd op ware gebeurtenissen. De film gaat over het levensverhaal van Alan Turing, een Britse wiskundige en informaticus die tijdens de Tweede Wereldoorlog de Enigma code wist te kraken die de Duitsers voor al hun communicatie gebruikten.

Bakkie Aandacht

Zin in een goed gesprek met een kopje koffie of thee erbij? Het Aandachtcentrum van Open je Hart staat vandaag met hun mobiele café "bakkie aandacht" voor de deur. Iedereen is welkom.

Waterraketten maken

Met de VakantiePas doe je in de zomervakantie héél veel leuke activiteiten. Je kunt bijvoorbeeld naar een museum, het zwembad, mooie dingen maken in een workshop en allerlei sporten of een muziekles uitproberen. Vandaag gaan we in de bibliotheek waterraketten maken!

Neem de kinderen mee op expeditie Mauritshuis: Hallo Rembrandt! VOLGEBOEKT

Ontdek de beroemdste schilder van de Gouden Eeuw.