Murakami Pop Art (volgeboekt)

Workshop schilderen in de stijl van de Japanse kunstenaar Takashi Murakami. Voor volwassenen.

Graffiti (volgeboekt)

Maak een graffitikunstwerk op canvas. Workshop voor kinderen van 9 jaar en ouder.

Literaire wandeling (volgeboekt)

Tijdens deze literaire wandeling staat 'Het Leven is Vurrukkulluk' van Remco Campert centraal. Met boekbespreking en lunch.

Zandschilderen

Met ecoline en zand maak je een zomers kunstwerk voor aan de muur. Workshop voor kinderen van 9 - 12 jaar.

Handlettering (volgeboekt)

In deze workshop leert u verschillende lettertypes tekenen en hoe u ze kunt uitbreiden met versieringen, kaders, kransen en banners.

Capoeira

Braziliaans spel met sierlijke bewegingen en coole sprongen. Workshop voor kinderen van 6 - 12 jaar.

Ikebana (volgeboekt)

Workshop Japans bloemschikken, waarbij lijnenspel, ritme en kleur belangrijke elementen zijn.

Kimono

Van een oud overhemd of t-shirt maak je je eigen kimono, compleet met waaier of Japans zwaard. Voor kinderen (ook jongens!) van 6 - 12 jaar.

Feestelijke afsluiting

Afsluiting van de Culturele Zomerschool 2017 in Japanse stijl. Alle deelnemers en andere belangstellenden zijn van harte welkom!

Filter opties

Leidschenveen (9)