(volgeboekt) Excursie: rondleiding 'Glans, glorie en misère'. De Gouden Eeuw in Den Haag

Beleef de Gouden Eeuw met een excursie naar het Haags Historisch Museum. De bus vertrekt vanuit bibliotheek Ypenburg.

Comedy

Reeks van vier comedy workshops onder leiding van Roel C. Verburg voor je eerste stap op weg naar het podium.

Opvoedsteunpunt CJG in de bibliotheek

Heb je vragen over opvoeding, kom langs bij het Opvoedsteunpunt!

Vedic Art: workshop

Voelt u zich aangetrokken tot schilderen, kleuren en creatief bezig zijn? In deze workshop laat Hilde Engelen u de eerste principes van Vedic Art ervaren. Workshop voor iedereen vanaf 15 jaar.

Expeditie naar de Tweede Kamer: 100 jaar algemeen kiesrecht

Altijd al eens een kijkje willen nemen achter de schermen van de Tweede Kamer? Ga dan mee met de busreis naar het centrum van onze democratie.