Leeskringen

Vijf boeken lezen van Nederlandse en internationale schrijvers en die samen met anderen bespreken. In vijf bijeenkomsten met ervaren docenten als gespreksleiders. Dat is de kern van de Nederlandse en Engelstalige leeskringen die Bibliotheek Den Haag jaarlijks organiseert van september tot juni.

Nederlandse leeskringen
De meeste vestigingen van Bibliotheek Den Haag hebben Nederlandse leeskringen: Bomenbuurt,  Centrale Bibliotheek, Escamp, Haagse Hout, Leidschenveen, Loosduinen, Nieuw Waldeck, Scheveningen, Segbroek, Wateringse Veld en Ypenburg.

Informeer in deze vestigingen naar de precieze tijdstippen en mogelijkheden.

Engelse leeskring
Bibliotheek Nieuw Waldeck biedt een Engelse leeskring aan. Voor meer informatie over data en titels kunt u contact opnemen met deze vestiging.

Om mee te doen met de leeskring betaalt u € 30 (leden).
Niet-leden betalen € 40.

Overzicht leeskringen:

Technisch lezen voor groep 3

Hulp bij technisch lezen!

Filter opties

Schilderswijk (5)