Tentoonstellingen

In vrijwel alle vestigingen van Bibliotheek Den Haag vinden (amateur)kunstenaars een plaats om te exposeren. Zo kunt u het hele jaar door tentoonstellingen bezoeken, van kleine presentaties tot exposities van naam: foto’s, schilderijen, tekeningen, beeldhouwwerk en veel meer.

Hier vindt u een overzicht van lopende en nog te starten tentoonstellingen. Klik op de titel van de tentoonstelling voor meer details.

Tentoonstellingen

Schilderijen tentoonstelling

Kleurrijke schilderijen in bibliotheekEscamp

Op reis door de natuur

Expositie van schilderijen van Irma Wisman.

Heden Mondriaan / De Stijl

Heden toont kunstwerken uit haar collectie die raakvlakken hebben met Mondriaan / De stijl

Een halve eeuw in Nederland

Foto-expositie '50 jaar Marokkaanse migratie in Nederland'

Mondriaanse Landschappen

Fotograaf Guido Benschop heeft zich laten beïnvloeden door De Stijl. Het resultaat hiervan is te zien in de fototentoonstelling op de tweede verdieping van de Centrale Bibliotheek.

'Het slapende circus'

Tentoonstelling gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Hetty van den Goorbergh.

Foto-expositie #mylgbtqlife