Tentoonstellingen

In vrijwel alle vestigingen van Bibliotheek Den Haag vinden (amateur)kunstenaars een plaats om te exposeren. Zo kunt u het hele jaar door tentoonstellingen bezoeken, van kleine presentaties tot exposities van naam: foto’s, schilderijen, tekeningen, beeldhouwwerk en veel meer.

Hier vindt u een overzicht van lopende en nog te starten tentoonstellingen. Klik op de titel van de tentoonstelling voor meer details.

Tentoonstellingen

Expositie schilderijen van Adrienne Vooijs

Schilderijen van Adrienne Vooijs

De Raaf, de Vos en Kornuiten

Tentoonstelling over de geschiedenis van de Fabel

Oude fotocamera's

Expositie van de verzameling van Els Nieuwenburg.

Avondlicht

Expositie met prachtige lichttaferelen van fotograaf Sander van der Wel.

Handgebonden boeken

Tentoonstelling met kunstig gebonden boeken

Expositie: foto's Matthijs van den Bos

Expo: Op Europees verlof vanuit Nederlands-Indië

Tentoonstelling van foto's van families die met verlof waren in Europa vanuit de voormalige kolonie Nederlands-Indië.

België, krot en compagnie?

Expositie van Fotoclub Diafragma met een boeiende blik op de moderne ruïnes bij onze zuiderburen.

Expositie cursisten Annemarie Petri