Tentoonstellingen

In vrijwel alle vestigingen van Bibliotheek Den Haag vinden (amateur)kunstenaars een plaats om te exposeren. Zo kunt u het hele jaar door tentoonstellingen bezoeken, van kleine presentaties tot exposities van naam: foto’s, schilderijen, tekeningen, beeldhouwwerk en veel meer.

Hier vindt u een overzicht van lopende en nog te starten tentoonstellingen. Klik op de titel van de tentoonstelling voor meer details.

Tentoonstellingen

Expositie met werk van Jan Willem Sneep

Abstract werk.

Bijzondere Foto's: Scheveningen Toen & Nu

Bijzondere foto-expositie van Jacques Meijer.

Gebouwen in zwart-wit

Marcel Batist exposeert thematisch fotowerk uit recente stedentrips. Het weerspiegelt zijn eigentijdse visie op dit fascinerende onderwerp.

'Dromen aan zee'

Kunstschilder zijn: dat is de droom van Filmon Mahari. Deze kunstenaar in de dop, afkomstig uit Eritrea, kwam bij de bibliotheek terecht via Het Taalhuis. Vervolgens was de beslissing snel genomen: er zou een bescheiden tentoonstelling komen van het werk dat hij maakte tijdens de lessen.

Het is hier fantáastisch!

Kleine expositie van historische ansichtkaarten uit de collectie van het Haags Gemeentearchief in het kader van de festiviteiten rond 'Scheveningen 200 jaar badplaats'.

Verleiding tot kijken

Expositie Paper Art van papierkunstenaar Conny Lahnstein.

Inktspot 2018

De beste politieke prenten van 2018

Borduurkunst.

Tentoonstelling kunstenares Dominika Czajak

Dominika Czajak (1981) is een Poolse kunstenares, die sinds 14 jaar in Nederland woont. Er worden 12 werken getoond met gemengde technieken, aquarel en graphic.

Wandeling naar Nest (65+)

Tentoonstelling: Language is the only homeland