Tentoonstellingen

In vrijwel alle vestigingen van Bibliotheek Den Haag vinden (amateur)kunstenaars een plaats om te exposeren. Zo kunt u het hele jaar door tentoonstellingen bezoeken, van kleine presentaties tot exposities van naam: foto’s, schilderijen, tekeningen, beeldhouwwerk en veel meer.

Hier vindt u een overzicht van lopende en nog te starten tentoonstellingen. Klik op de titel van de tentoonstelling voor meer details.

Tentoonstellingen

Expositie van Malena van de Graaf.

Tentoonstelling.

Expositie van Malena van de Graaf

Tentoonstelling

Drie generaties uit één familie die tekenen, filmen en schrijven over van alles...

Tentoonstelling van drie generaties uit één familie die tekenen, schilderen en filmen.

Van dieren tot dikke dames.

Laura Sprangers exposeert.

Het gezicht van verzet

Tentoonstelling waarin aan de hand van foto's, authentieke documenten en voorwerpen een beeld gegeven wordt van een werkelijkheid die zich vooral in het verborgene afspeelde.

Ben van Noort exposeert met pastels

Expositie van Ben van Noort

Nature of life

Expositie rond het thema natuur van de 18-jarige Lin Xuehang.

'100 x beter' : Den Haag stap voor stap mooier

'100 x beter '

12 werelden:Tsjechische kinderboekillustraties

Een leuke tentoonstelling met kinderboekillustraties van Tsjechische illustratoren en kunstenaars. Tweede verdieping.

Figuratief symbolisme.

Natalia Schoutsen-Stefanova exposeert.