Tentoonstellingen

In vrijwel alle vestigingen van Bibliotheek Den Haag vinden (amateur)kunstenaars een plaats om te exposeren. Zo kunt u het hele jaar door tentoonstellingen bezoeken, van kleine presentaties tot exposities van naam: foto’s, schilderijen, tekeningen, beeldhouwwerk en veel meer.

Hier vindt u een overzicht van lopende en nog te starten tentoonstellingen. Klik op de titel van de tentoonstelling voor meer details.

Tentoonstellingen

12 werelden:Tsjechische kinderboekillustraties

Een leuke tentoonstelling met kinderboekillustraties van Tsjechische illustratoren en kunstenaars. Tweede verdieping.

Expositie Adrienne Vooijs

Expositie schilderijen Adrienne Vooijs 'De zee als inspiratie'

Beleef Slovenië

Ontdek de prachtige natuur en landschappen van Slovenië met de foto's van één van de beste Sloveense landschapsfotografen Jaka Ivancic.

Scheveningen - Badplaats in beeld

De badcultuur van Scheveningen in beeld gebracht door Sandra Uittenbogaart.

Baden en flaneren; 200 jaar bad- en strandmode

Tentoonstelling over de geschiedenis van de badmode

De Rotterdamse Baan, een tunnel door de tijd

Beknopte tentoonstelling van bijzondere archeologische vondsten uit de Romeinse tijd en de Middeleeuwen.

Bob Schoutsen exposeert foto's.

Foto-expositie.

Portretten van Emil Golshani

Expositie van portretfoto's van freelance fotograaf Emil Golshani.