Tentoonstellingen

In vrijwel alle vestigingen van Bibliotheek Den Haag vinden (amateur)kunstenaars een plaats om te exposeren. Zo kunt u het hele jaar door tentoonstellingen bezoeken, van kleine presentaties tot exposities van naam: foto’s, schilderijen, tekeningen, beeldhouwwerk en veel meer.

Hier vindt u een overzicht van lopende en nog te starten tentoonstellingen. Klik op de titel van de tentoonstelling voor meer details.

Tentoonstellingen

Tentoonstelling kunstenares Dominika Czajak

Dominika Czajak (1981) is een Poolse kunstenares, die sinds 14 jaar in Nederland woont. Er worden 12 werken getoond met gemengde technieken, aquarel en graphic.

Stadsherstel brengt vergane glorie terug

Stichting Stadsherstel laat in deze expositie mooie voorbeelden zien van Haagse historische panden die van sloop en verval gered zijn en in ere hersteld.

Fotografe Jacqueline de Groot exposeert

Foto-tentoonstelling

Ling Zhi Helicopters

Een nieuw kunstwerk voor Leidschenveen-Ypenburg; Ling Zhi Helicopters door Huang Yong Ping.

Expositie schilderijen van Adrienne Vooijs

Schilderijen van Adrienne Vooijs

Het Wilde Oog; Scheveningse en Spakenburgse Diva's

Waar kijkt die Scheveningse vrouw naar met in haar hand een koninklijke staf, omringd door de architectuur van Berlage? Een citroen op een eierdop in een vogelkooi! Tentoonstelling op de tweede verdieping.

Van toen en nu

De deelnemers aan de teken- en schildergroep Schelpenhof nodigen u uit hun expositie te komen bewonderen.