10 jaar bibliotheek Leidschenveen

Bent u ook zo benieuwd naar de inzendingen van de fotowedstrijd? De hele maand juni kunt u de 10 origineelste en meest creatieve foto's bekijken en bewonderen. Met uw stem beslist u mee welke foto de publiekswinnaar wordt.

Expositie
De opdracht van de fotowedstrijd luidde: Breng zo origineel mogelijk in beeld wat 10 jaar bibliotheek Leidschenveen voor jou betekent. Uit alle inzendingen koos de vakjury de 10 origineelste en meest creatieve inzendingen. Deze foto's zijn in een expositie bij elkaar gebracht.

Publiekswinnaar
Bezoekers van de bibliotheek bepalen met hun stem uit deze 10 geëxposeerde foto’s de publiekswinnaar aanwijzen. Op welke foto stemt u?

Bibliotheek & Cultuuranker Leidschenveen viert haar 10-jarig jubileum en trakteert op deze expositie. Klik HIER voor het volledige jubileumprogramma.

Bieb bieb hoera! Bieb bieb hoera!