Aan het ontbijt met Harry

Peuters en kleuters zijn welkom bij het Voorleesontbijt in onze bibliotheek, een feestelijk ontbijt met broodjes en boeken. Daarmee beginnen we op woensdag 23 januari de Nationale Voorleesdagen.

We beginnen met een lekker ontbijtje, daarna lezen we voor uit ‘Een huis voor Harry’, het Prentenboek van het jaar. Wie er voorleest is nog een verrassing. .......

Na het voorlezen is er nog tijd voor een leuke Harry-knutsel.

Het leukste prentenboek

Een huis voor Harry , geschreven en geïllustreerd door Leo Timmers, is volgens een jury van Nederlandse jeugdbibliothecarissen het leukste prentenboek van het jaar 2018. Het gaat over de dikke kater Harry die liever niet naar buiten wil. Binnen is het veiliger. Tot Vera hem vraagt om  tikkertje te spelen. Dat wil hij wel. Maar hij raakt haar kwijt. Hij weet niet meer waar hij is. Hoe vindt hij de weg terug naar huis ?

Wilt u ook komen met uw kind ?

Reserveer dan een plaats.

Voor kinderen van 3 t/m 5 jaar en één begeleider.

Meld u aan voor maandag 21 januari bij de jeugdbalie, bel op of stuur een e-mail. Wilt u de naam van uw kind en de leeftijd en uw telefoonnummer in de e-mail vermelden ?

Een huis voor Harry Een huis voor Harry