Mijn bibliotheek
Inloggen

Onthoud mijn klantnummer Let op: gebruik deze optie niet op een gedeelde of openbare computer.

PINcode vergeten?

Zoekfilters

Arjan Postma

Arjan Postma is een levendige verhalenverteller. In deze lezing laat hij u zien dat de natuur overal om ons heen is. En hoe u bijzondere dingen in de natuur ontdekt, vaak dicht bij huis.

De Boekenweek 2018 viert de natuur. En het boek natuurlijk. Iemand die enthousiasme voor de natuur, schrijven en vertellen moeiteloos combineert is boswachter Arjan Postma. U kent hem van tv-programma's, natuurfilms en boeken, en krijgt de kans hem persoonlijk te ontmoeten!

Op donderdag 15 maart is hij te gast in bibliotheek Leidschenveen en neemt u met zijn verhalen mee de natuur in. Komt u ook?

Boswachter, tv-persoonlijkheid en schrijver
Arjan Postma is freelance boswachter, een droom uit zijn jeugd die is uitgekomen. Hij groeide razendsnel uit tot een bekende tv-persoonlijkheid: herkenbaar aan zijn hoed en zijn hond Skipper aan de lijn veroverde hij de harten van natuurminnend Nederland.

Daarnaast geeft hij lezingen, rondleidingen én hij schrijft boeken. Van zijn hand verschenen de bestsellers Buiten!, Buiten met je hond en Buiten gebeurt het. Ook heeft Postma meegewerkt aan de films De Nieuwe Wildernis en De Wilde Stad.

Toegangskaarten
Wilt u komen? U bent vanaf 19.30 uur van harte welkom.

Bestel hier online uw toegangskaarten. Zorg dat u op tijd aanwezig bent, want na aanvang van de lezing is toegang helaas niet meer mogelijk.

 

Arjan Postma Arjan Postma
Bibliotheek Den Haag