Mijn bibliotheek
Inloggen

Onthoud mijn klantnummer Let op: gebruik deze optie niet op een gedeelde of openbare computer.

PINcode vergeten?

Zoekfilters

Beautyproducten maken

Hij is er weer! De Culturele Zomerschool in cultuurankerbibliotheken Leidschenveen en Ypenburg. Met vanaf 25 juli elke donderdag in de schoolvakantie gratis inspirerende en kunstzinnige workshops voor volwassenen en kinderen. Parfum maken, vloggen, goochelen, een excursie naar druivenkwekerij Sonnehoeck en nog meer. Zin in kunst en cultuur in de zomervakantie? Reserveer snel een plekje, je bent van harte welkom!

Houd jij van beauty en make-up? Met deze workshop neem je een kijkje in de wereld van beautyproducten. Voor kinderen van 6 - 12 jaar.

Zeep, lipgloss en oogschaduw
Leer meer over geur en kleur en maak zelf beautyproducten. Samen met Nelleke van Buuren van Soap and Home maak je zelf een heerlijke stukje zeep. Terwijl de zeep uithardt, maak je ook nog een zoete lipgloss en een mooie oogschaduw. Met deze beautyproducten kan je dag niet meer stuk en ben je een echte schoonheidskoningin!

Reserveren
Wil je ook zeep, lipgloss en oogschaduw leren maken? Deze workshop vindt plaats in bibliotheek Leidschenveen. Aanmelden kan telefonisch, per mail of bij de klantenservice in de bibliotheek.

 

Kies zelf de geur, kleur en vorm van je stukje zeep! Kies zelf de geur, kleur en vorm van je stukje zeep!
Bibliotheek Den Haag