Bibliotheek Atelier 'Abstract Schilderij maken'

Bibliotheek Atelier Scheveningen

Naast de populaire tekencursus willen we komend jaar ook andere creatieve lessen gaan aanbieden in het Bibliotheek Atelier! In de lessen is er naast de instructie en het zelf oefenen ook altijd verdieping in de vorm van kunstgeschiedenis en/of techniekleer.

Cursus ‘Abstract Schilderij maken'

In deze cursus leert u iets over de geschiedenis en achtergronden van abstracte schilderkunst. We kiezen een abstracte stijl/techniek om zelf mee aan de slag te gaan. Ervaring met tekenen en schilderen is niet nodig, plezier staat voorop.

Kosten en reserveren

De prijs voor deze cursusochtend is € 12,50 voor leden, niet-leden betalen € 17,50, inclusief materiaalkosten.

Reserveer snel want vol is vol! De inschrijving is definitief wanneer de cursus is betaald.

Bibliotheek Atelier: leren, proberen, en plezier hebben Bibliotheek Atelier: leren, proberen, en plezier hebben