Bibliotheek Atelier 'Foto afdrukken op canvas' (volgeboekt)

Bibliotheek Atelier Scheveningen

Naast de populaire tekencursus willen we komend jaar ook andere creatieve lessen gaan aanbieden in het Bibliotheek Atelier! In de lessen is er naast de instructie en het zelf oefenen ook altijd verdieping in de vorm van kunstgeschiedenis en/of techniekleer.

Cursus ‘Foto afdrukken op canvas'

Fotografie en beeldende kunst/ schilderkunst: er zijn allerlei manieren waarop deze gecombineerd kunnen worden. In deze cursus geven we daarvan een aantal voorbeelden. We leren een foto overbrengen op canvas en hoe je hierbij bijzondere effecten kunt creëren. Ervaring met tekenen, schilderen of fotografie is niet nodig, plezier staat voorop. Als u wilt kunt u zelf een foto meenemen om te gebruiken.

Kosten en reserveren

De prijs voor deze cursusochtend is € 12,50 voor leden, niet-leden betalen € 17,50, inclusief materiaalkosten.

Reserveer snel want vol is vol! De inschrijving is definitief wanneer de cursus is betaald.

Bibliotheek Atelier: leren, proberen, en plezier hebben Bibliotheek Atelier: leren, proberen, en plezier hebben