Bibliotheek Atelier 'Pen en Inkt' (gevorderden*)

Bibliotheek Atelier Scheveningen

Naast de populaire tekencursus willen we komend jaar ook andere creatieve lessen gaan aanbieden in het Bibliotheek Atelier! In de lessen is er naast de instructie en het zelf oefenen ook altijd verdieping in de vorm van kunstgeschiedenis en/of techniekleer.

'Pen en inkt'

Tekenen, moet je daar talent voor hebben? Aanleg helpt natuurlijk, maar de deelnemers van onze basiscursus Tekenen kunnen bevestigen dat je met kennis van techniek en compositie èn de nodige oefening verder kunt komen dan je denkt!

Dat geldt zeker ook voor het werken met pen en inkt. Voor compositie en perspectief gelden nog dezelfde regels, maar licht en schaduw en nuances aanbrengen vraagt om een heel andere techniek dan wanneer u potlood of houtskool gebruikt. In drie ochtenden leert u enkele 'pen en inkt meesters' kennen, krijgt u tips en nieuwe techieken en is er veel gelegenheid om te oefenen.

*Bibliotheek Atelier Scheveningen organiseert deze cursus van drie ochtenden voor wie de basiscursus Tekenen al heeft gevolgd en graag een stapje verder wil. Ook open voor anderen met enige tekenervaring (in overleg met de docenten).

De prijs van de cursus is inclusief kosten voor de tekenmaterialen. Reserveer tijdig, vol is vol!

Bibliotheek Atelier: leren, proberen en plezier hebben Bibliotheek Atelier: leren, proberen en plezier hebben