Mijn bibliotheek
Inloggen

Onthoud mijn klantnummer Let op: gebruik deze optie niet op een gedeelde of openbare computer.

PINcode vergeten?

Zoekfilters

BiebbioS voor kinderen

Het is weer tijd voor de BiebbioS! Ben je tussen 9 – 12 jaar, kom dan met je vriendjes en vriendinnetjes, broertjes en zusjes langs, neem een kussen mee, en ga lekker onderuit. Natuurlijk met popcorn en limonade. Als je je aanmeldt, vertel ons dan meteen welke film jij wilt zien: Meester Spion of Pudding T. De film met de meeste stemmen laten we zien.

Meester Spion
De elfjarige Tim verhuist samen met zijn ouders en zusje naar een hotel aan de kust. In het begin kan Tim moeilijk wennen aan zijn nieuwe thuis, tot hij Simon ontmoet. Simon is net ontwaakt uit het jaar 1973 en moet erg wennen aan de nieuwe tijd. Daarnaast moet hij als ex-spion nog een oude misdaadzaak oplossen.

Pudding T
Arme Ivan Olsen. Op school wordt hij door bullebakken gepest en thuis gaat het al niet veel beter. Pa vindt hem een slappeling, een loser en alles behalve de Tarzan waar hij altijd van gedroomd heeft. Maar dat verandert als Ivan een vrolijke banjo-spelende heks ontmoet die hem superkrachten geeft. De pestkoppen krijgen meteen een koekje van eigen deeg. En nu hij de beste is in alles, wordt het leven vast een lolletje. Maar is dat wel zo?

Reserveren
Zin om te komen? Vergeet dan niet je aan te melden!


Film kijken met popcorn Film kijken met popcorn
Bibliotheek Den Haag