BoekStart viert tienjarig bestaan met Gouden Wikkelactie

In 2018 bestaat BoekStart tien jaar. Al 500.000 baby's ontvingen een BoekStartkoffertje via hun bibliotheek. Om dit succes te vieren lanceert BoekStart de Gouden Wikkelactie, waarbij vinders van een gouden wikkel een mooi prijzenpakket ontvangen.

Gratis koffertje en gratis lid
Als uw kindje ongeveer drie maanden is, krijgt u van uw gemeente een waardebon voor het gratis ‘BoekStartkoffertje’. U kunt ook zelf de waardebon downloaden om het koffertje op te halen. U kunt dan direct uw kindje gratis lid maken van de bibliotheek. Neem dan wel een geldig legitimatiebewijs mee.

Gouden Wikkelactie in november
In 2018 bestaat BoekStart tien jaar. Om dit succes te vieren lanceert BoekStart de Gouden Wikkelactie, waarbij vinders van een gouden wikkel een mooi prijzenpakket ontvangen. Iedere baby die wordt ingeschreven als lid van de bibliotheek, ontvangt een gratis koffertje met boekjes. Wie in de maand november zijn of haar baby lid maakt van de bibliotheek en in het BoekStartkoffertje een gouden wikkel vindt, ontvangt een leuk prijzenpakket.

Speciaal voor baby's: Babycafé
Verschillende bibliotheken houden ‘babycafés’, voor ouders en baby’s. Daar gaat het om voorlezen, vertellen, praten en zingen bij plaatjes, soms rond een thema. En natuurlijk ervaringen uitwisselen.