Mijn bibliotheek
Inloggen

Onthoud mijn klantnummer Let op: gebruik deze optie niet op een gedeelde of openbare computer.

PINcode vergeten?

Zoekfilters

Book Discvr

- Ontdek nieuwe boeken die perfect bij u passen.

U kent het vast wel: u heeft een bijzondere roman gelezen en zoekt er een die erop lijkt. Of, u bent in een dromerige bui en wilt een boek lezen dat hierbij past en daarnaast toch ook iets wat uw hersenen juist eens goed aan het werk zet.

Book Discvr geeft persoonlijke boekentips en helpt u bij het maken van een keuze uit het enorme aanbod.

Waar?
Op de begane grond en op de romanafdeling (tweede verdieping) van de Centrale Bibliotheek vindt u de Book Discvr-app, die u op basis van een aantal vragen tips geeft.

Hoe werkt het?
U beantwoordt op een iPad in een zuil een aantal vragen over uw leesvoorkeuren en vervolgens komt u terecht in een wereld van moods (vergelijkbaar met Spotify), zoals ‘Ruig & rauw’ of ‘Denken & dromen’, of een van de tientallen andere moods. Zo kunt u gemakkelijk virtueel rondstruinen en nieuwe boeken ontdekken die perfect bij u passen.

Direct lenen
Book Discvr is gekoppeld aan onze actuele collectie en geeft dus alleen tips van boeken die ook daadwerkelijk aanwezig zijn. Handig! Zo kunt u het ontdekte boek direct meenemen. Goed om te weten: Book Discvr werkt met de categorieën fictie, non-fictie en literaire non-fictie (geen kinder-, kook- en studieboeken).

Bibliotheek Den Haag