Boost Your Future @ Bibliotheek Den Haag

Zaterdag 8 september 2018 vond in het atrium van het stadhuis voor de vierde keer het Boost Your Future evenement plaats. Jongeren uit Den Haag konden er mooie stappen maken op het gebied van werk, carrière of school. Ook de bibliotheek was aanwezig om met bezoekers in gesprek te gaan over hun toekomst en plannen.

In de bieb kun je in alle rust leren en werken, gratis gebruik maken van onze Wi-Fi, computers en studieplekken (met stopcontact), databanken raadplegen of een sollicitatiecursus volgen. Daarnaast vind je in de bibliotheek boeken en films over jouw interesse, studie, of werk.

Ben je MBO, HBO of WO student? Dan betaal je slechts 10 euro voor een jaarabonnement. Ben je geen student maar wél tussen de 18 en 25 jaar? Dan betaal je maar 22,50 euro. En met een Ooievaarspas kun je zelfs gratis lid worden. Kijk hier voor al onze tarieven.

Er is altijd een bibliotheek bij jou in de buurt! Check onze adressen en openingstijden of volg ons op Twitter, Facebook of Instagram.