De slag om het IJspaleis

Het vreugdevuur dat op Scheveningen in de nacht van oud en nieuw is ontstoken brandt nog altijd na. Met een raadspanel bestaande uit fractievoorzitters Arjen Dubbelaar (Groep de Mos/Hart voor Den Haag), Danielle Koster (CDA) en Arjen Kapteijns (GroenLinks) bespreekt Debatmeester de kwestie.

Wethouder Van Asten is te gast voor een gesprek over hoe hij het Haagse kunst- en cultuuraanbod de komende jaren wil door ontwikkelen. Welke accenten wil hij leggen en in hoeverre is het mogelijk en noodzakelijk om het aanbod meer aan te laten sluiten op de diversiteit van de stad?

Programma
In het programma, gepresenteerd door Ivar Lingen en Theodore Pronk, een nieuwe column van Marcel Verreck, huisband Food Fridge Money Box rijgt de onderwerpen muzikaal aan elkaar. De januari-editie van De Slag om het IJspaleis vindt op 15 januari plaats tussen 18:00 en 19:00 uur op de eerste etage van de Centrale Bibliotheek (Spui 68) en is gratis toegankelijk. Het programma is ook live te zien op Den Haag TV en via Facebook.

Over Debatmeester
De Slag om het IJspaleis is een initiatief van stichting Debatmeester dat met journalistieke projecten en programma’s de aandacht voor de lokale politiek in Den Haag wil vergroten. De talkshow wordt mogelijk gemaakt door stichting Luis in de Pels en de gemeente Den Haag. Aanvullend op de (maandelijkse) talkshow in de bibliotheek produceert de stichting ook ‘Spuigasten’, een wekelijks radioprogramma dat elke zaterdag tussen 10:00 en 11:00 uur op Den Haag FM wordt uitgezonden.

Presentatie: Ivar Lingen en Theodore Pronk

Te gast: wethouder Robert van Asten Te gast: wethouder Robert van Asten