Mijn bibliotheek
Inloggen

Onthoud mijn klantnummer Let op: gebruik deze optie niet op een gedeelde of openbare computer.

PINcode vergeten?

Zoekfilters

Dutch Up! Nederlandse mode

Nederlands oefenen en meteen meer leren over een typisch Nederlands onderwerp. Dat is de formule van Dutch Up! Bibliotheek Den Haag en Direct Dutch Institute organiseren samen een aantal workshops om in een ongedwongen sfeer Nederlands te kunnen oefenen voor mensen die Nederlands niet als eerste taal spreken. Deze editie van Dutch Up!  staat helemaal in het teken van Nederlandse mode.

Nederlandse mode
Wie aan mode denkt, denkt misschien eerst aan Parijs of Milaan en niet direct aan Nederland. Maar Nederlandse ontwerpers als Jan Taminiau, Viktor en Rolf oogsten internationaal bewondering met hun ontwerpen. Nederland kent een rijke traditie aan modeontwerpers. Hoe Nederlands zijn deze ontwerpers eigenlijk en wie waren hun voorbeelden? Vandaag leert u iets meer over Nederlandse mode.

Reserveren
Wilt u komen? U bent welkom. Om echt mee te kunnen doen met de workshop is een basiskennis van het Nederlands wel nodig (niveau A2 en hoger). Reserveer van tevoren een plaats.


Avondensemble (1992) ontworpen door Frank Govers (1932-1997) Avondensemble (1992) ontworpen door Frank Govers (1932-1997) - fotograaf: Haags Gemeentemuseum
Bibliotheek Den Haag