Mijn bibliotheek
Inloggen

Onthoud mijn klantnummer Let op: gebruik deze optie niet op een gedeelde of openbare computer.

PINcode vergeten?

Zoekfilters

Ebru schilderen

Hij is er weer! De Culturele Zomerschool in de cultuurankerbibliotheken Leidschenveen en Ypenburg. Vvanaf 25 juli elke donderdag in de schoolvakantie gratis inspirerende en kunstzinnige workshops voor volwassenen en kinderen. Parfum maken, vloggen, goochelen, een excursie naar druivenkwekerij Sonnehoeck en nog meer. Zin in kunst en cultuur in de zomervakantie? Geeft u zich dan snel op, u bent van harte welkom!

Schilderen
Ebru is de kunst van het 'Marmeren'. Hoewel Ebru een eeuwenoude kunstvorm is, hebben maar weinig mensen ervan gehoord. De Ebru-techniek bestaat uit het spatten van (plakkaat)verf vermengd met een paar druppels ossengal op het oppervlak van een bad water. Ontdek de Ebru kunstenaar in uzelf tijdens deze workshop. Deze workshop is voor volwassenen.

Reserveren
Deze workshop vindt plaats in bibliotheek Ypenburg. U kunt zich telefonisch aanmelden, per e-mail of bij de klantenservice in de bibliotheek.

Deze workshop is onderdeel van de Culturele Zomerschool Leidschenveen/Ypenburg. U kunt maximaal aan twee workshops deelnemen.

 

Ebru Schilderen Ebru Schilderen
Bibliotheek Den Haag