Een duik in de filosofie

Wilt u graag eens écht goed denken over boeiende onderwerpen? Schuif dan aan voor een goed gesprek onder leiding van bureau Denkplaats. Eigenaar Ariane van Heijningen en haar partners verzorgen inspirerende, uitdagende, verhelderende en inzicht gevende bijeenkomsten. Waag een sprong in de diepte van uw gedachten en word een beetje wijzer.

Wanneer en waar
U bent elke eerste donderdag van de maand welkom in de Culturele ruimte (derde verdieping) van de Centrale Bibliotheek.

Een enkele keer wijken we af van deze dag omdat het een feestdag betreft of omdat het in een schoolvakantie valt.

De data in 2019 zijn:

10 januari, 7 februari, 7 maart, 4 april, 2 mei en 6 juni

Toegang
Deelname is gratis en reserveren is niet nodig, u kunt gewoon aanschuiven. Inloop is vanaf 18.15 uur, om 18.30 uur starten we. We komen bij elkaar in de Culturele ruimte op verdieping 3 van de Centrale Bibliotheek.

Meer info?
www.denkplaats.nl/een-duik-in-de-filosofie.php