Een duik in de filosofie is terug!

Wilt u graag eens echt de diepte in gaan over boeiende onderwerpen? Schuif aan voor een goed gesprek onder leiding van bureau Denkplaats. Eigenaresse Ariane van Heijningen en haar partners verzorgen inspirerende, uitdagende, verhelderende en inzicht gevende bijeenkomsten.

Wanneer en waar
U bent elke eerste donderdag van de maand welkom in de Culturele ruimte (derde verdieping) van de Centrale Bibliotheek.  Een enkele keer wijken we van deze dag omdat het een feestdag betreft of omdat de bijeenkomst in een schoolvakantie valt. De overige data van de bijeekomsten zijn:

8 maart, 17 mei en 7 juni

Toegang
Deelname is gratis en reserveren is niet nodig. Inloop is vanaf 18.15 uur, om 18.30 uur starten we. We komen bij elkaar in de Culturele ruimte op verdieping 3 van de Centrale Bibliotheek

Nadenken! Nadenken!