Expositie schilderijen van Adrienne Vooijs

Geboren in Scheveningen, woonachtig in Loosduinen. Schildert sinds 2015; volgt schilderles bij Carel Steijn in Naaldwijk.

Het valt op dat DE ZEE overal terug te zien is in haar schilderijen. Zelf zegt ze daarover: “ Ik neem me vaak voor eens wat anders te schilderen maar ik kom uiteindelijk toch steeds weer terug op waar ik vandaan kom: de kust, de zee, de golven, het strand, de schelpen”. Het past gewoon bij mij.”

Adrienne schrijft ook gedichten en ook daarin is de zee als onderwerp vaak te vinden. Met haar schilderijen wil ze graag mensen inspireren ook te gaan schilderen. Ze hoopt bovendien dat men de rust en de veelzijdigheid van de zee in haar werken herkent.

De zee De zee - fotograaf:Adrienne Vooijs