Feestelijke lunch voor alle vrijwilligers van Bibliotheek Den Haag

Bibliotheek Den Haag is blij met haar vrijwilligers.

Daarom nodigen wij alle vrijwilligers van Bibliotheek Den Haag ook via deze weg uit voor een feestelijke en informatieve ochtend op vrijdag 7 december, Nationale Vrijwilligersdag.

Wat kunt u verwachten?
Een leuke ochtend, om elkaar te spreken én iets op te steken. Want we vinden het belangrijk dat u op de hoogte bent van wat de bibliotheek doet voor haar klanten. Op het gebied van jeugdbibliotheekwerk bijvoorbeeld. Twee jeugdbibliothecarissen vertellen over leuke campagnes met boeken die kinderen verleiden tot lezen. En een leesconsulent geeft een kijkje in de keuken van haar werk op scholen.

We sluiten af met een lekkere lunch!

Waar is het?
U bent welkom in bibliotheek Schilderswijk, Koningstraat 439. Kijk voor informatie over openbaar vervoer op www.9292ov.nl of www.htm.nl

Aanmelden
Wilt u erbij zijn? Meldt u zich dan vóór 1 december aan bij Carla Stoops, via e-mail carla.stoops@denhaag.nl

Hebt u voorkeur voor een glutenvrije lunch? Geef dit dan bij uw aanmelding door, zodat we daarmee rekening kunnen houden.

10.30 Inloop en koffie
11.00 Marlouke den Reijer en Michelle Groenewegen, jeugdbibliothecarissen, vertellen over leesbevordering, de Kinderboekenweek, Nationale Voorleesdagen en de Kinderjury; over schrijvers op bezoek en Leesclub Jong en Oud.
11.30 Roos Visser, leesconsulent, vertelt over voorleesprogramma’s, scholen, themakisten met boekjes en liedjes en spelmateriaal.
12.15 Lunch en bedankwoordje door Carla Stoops, coördinator vrijwilligers

We zien u graag op 7 december!