Mijn bibliotheek
Inloggen

Onthoud mijn klantnummer Let op: gebruik deze optie niet op een gedeelde of openbare computer.

PINcode vergeten?

Zoekfilters

Filmcollectie

- In de bibliotheek vind je ook films, tv-series en documentaires.

Bibliotheek Den Haag heeft een van de grootste collecties speelfilms en documentaires van Nederland, op dvd en/of blu-ray.

Films, tv-series en documentaires
Klassieke meesterwerken, filmhuisfilms, tv-series, Nederlandse films, musicals en literaire boekverfilmingen. Maar ook informatieve films en documentaires. Vrijwel alle belangrijke films zijn in de collectie opgenomen. Zelfs klassiekers die niet in Nederland gedistribueerd zijn.

Muziekfilms
De Centrale Bibliotheek heeft ook ruim 1.500 muziekfilms. Daartussen vindt u registraties van concerten en legendarische uitvoeringen van klassieke en populaire muziek. Een bijzondere collectie vormen de balletuitvoeringen. Deze zijn apart geplaatst.

Lenen
Om een dvd of blu-ray te kunnen lenen, betalen leden met een Maandpas, Basispas, Jeugdpas of Kleine pas € 1,50 per film. De uitleentermijn is drie weken. Leent u veel films dan is een Sterpas iets voor u, want met die pas betaalt u geen leengeld.

Filmbieb
Mocht een film die u zoekt toch niet aanwezig zijn in de Haagse collectie, dan kunt u nog een aanvraag doen bij Filmbieb. Dit is een collectie in opbouw en een service van het Rotterdamse Muziekweb.
Voor meer informatie en hulp kunt u een medewerker vragen.Bibliotheek Den Haag