Mijn bibliotheek
Inloggen

Onthoud mijn klantnummer Let op: gebruik deze optie niet op een gedeelde of openbare computer.

PINcode vergeten?

Zoekfilters

Foto-expositie #mylgbtqlife

De expositie bestaat uit 10 foto’s en persoonlijke verhalen van LHBTQ+ (lesbische, homoseksuele, biseksuele, transgender, queer, etc.) jongeren. In woord en beeld laten zij zien wie zij zijn, wat hun passie is en waar zij voor staan. De expositie is te zien van 19 tot en met 23 juni in bibliotheek Loosduinen.

De diversiteit binnen de LHBTQ+ (lesbische, homoseksuele, biseksuele, transgender, queer, etc.) gemeenschap is ontzettend groot. Helaas is die diversiteit niet altijd zichtbaar en laat de media een nog te eenzijdig beeld zien. Op zich niets mis met stereotype beelden maar er is meer.

Met het fotoproject #mylgbtqlife, wil The Hang-Out 070 laten zien hoe divers de gemeenschap van jonge LHBTQ+ mensen is, geven zij een aanvulling op de alledaagse beeldvorming en maken zij het onzichtbare zichtbaar. Jongeren van de Hang-Out 070 organiseren de expositie. The Hang-Out 070 is een veilige plek waar LHBTQ+ jongeren zichzelf kunnen zijn, anderen ontmoeten en deelnemen aan activiteiten.

Op 23 juni vindt er een bijeenkomst plaats waar u in gesprek kunt gaan met een aantal van de geportreteerde jongeren. De bijeenkomst is van 19.00 - 20.30 in bibliotheek Loosduinen.

Meer informatie over de expositie kunt u vinden op de facebookpagina mylgbtqlife

Meer informatie over The Hang-Out 070 kunt u vinden op de website; www.thehang-out070 of op de facebookpagina the hang-out 070.

 


Gender Gender
Bibliotheek Den Haag