Geslaagde avond bij Museumnacht Kids!

Afgelopen zaterdag was een bijzondere Museumnacht Kids voor de Bibliotheek Den Haag. Er zijn veel kinderen blij gemaakt in het Gemeentemuseum Den Haag.

Ook was in het Gemeentemuseum het splinternieuwe promoteam van de bibliotheek aanwezig, zij gaven kinderen bibliotheekpassen en zetten hele gezinnen op de foto in fotolijsten met de looks van boekenkasten. In de Magische Sprookjeskamer lazen de experts van de Voorleesexpress voor en in de Tuinzaal was de workshop boekbinden, waar kinderen een eigen fantasieboekje konden maken, immens populair.

Afgelopen zaterdag 16 maart was er een speciaal programma vol toffe activiteiten in het thema ‘Fantasie’. Met één ticket konden kinderen terecht op meer dan 20 plekken in Den Haag en Voorburg. Museumnacht Kids is veel meer dan in het donker een bezoekje brengen aan het museum. Er is enorm veel leuks te zien en te doen, speciaal voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud en de bibliotheek was hier onderdeel van!