'Glans en Geluk: Kunst uit de Wereld van de Islam'

Ontdek dit najaar de bijzondere tentoonstelling Glans en Geluk: Kunst uit de  Wereld van de Islam in het Gemeentemuseum Den Haag. Op vrijdag 9 november vertelt Anissa Foukalne u tijdens deze lezing alles over deze tentoonstelling vol pracht en praal. Luister naar de verhalen over cultuur, traditie en ambacht. De eeuwenoude kleurrijke tegels, bijzondere moskeelampen en honderden andere schatten die nooit eerder of weinig zijn getoond.

Bent u na de lezing benieuwd geworden en wilt u de tentoonstelling graag bezoeken? Ga dan op woensdagavond 21 november mee naar het Gemeentemuseum Den Haag. Op deze avond verwelkomt het museum alle bezoekers uit Segbroek voor een avondje uit. Inclusief vervoer, entree en verschillende activiteiten in het museum. Schrijf u in voor gratis busvervoer bij de bibliotheek!

Wilt u komen? Laat het ons dan weten. Aanmelden kan in de bibliotheek, telefonisch 070-353 55 11 of per e-mail segbroek@bibliotheekdenhaag.nl

Moskeelamp met het lichtvers uit de Koran en titels van opdrachtgever, Syrië of Egypte, 1322-1328 Moskeelamp met het lichtvers uit de Koran en titels van opdrachtgever, Syrië of Egypte, 1322-1328