Mijn bibliotheek
Inloggen

Onthoud mijn klantnummer Let op: gebruik deze optie niet op een gedeelde of openbare computer.

PINcode vergeten?

Zoekfilters

Gouden Eeuw: stadswandeling (volgeboekt)

Hij is er weer! De Culturele Zomerschool in de cultuurankerbibliotheken Leidschenveen en Ypenburg. Met vanaf 25 juli elke donderdag in de schoolvakantie gratis inspirerende en kunstzinnige workshops voor volwassenen en kinderen. Parfum maken, vloggen, goochelen, een excursie naar druivenkwekerij Sonnehoeck en nog meer. Zin in kunst en cultuur in de zomervakantie? Reserveer snel een plekje, u bent van harte welkom!

Dit jaar staat in het teken van Rembrandt en de Gouden Eeuw. Den Haag speelde als middelpunt van de bestuurlijke macht een belangrijke rol in die periode. Tijd voor een wandeling door historisch Den Haag.

Den Haag in de Gouden Eeuw
De Gouden Eeuw is meer dan vier eeuwen later nog steeds zichtbaar in Den Haag. Gids Maurits Burgers neemt u tijdens deze stadswandeling mee langs kunst en religie, en u komt meer te weten over koninklijke en bestuurlijke macht uit die tijd. Historische monumenten, beruchte verhalen en goud met een knipoog.

Reserveren
De wandeling start om 10.00 uur met een kopje koffie bij Hop & Stork, Passage 82 (o.a. bereikbaar met tram 1 en bus 22). U kunt zich telefonisch aanmelden, per mail of bij de klantenservice in de bibliotheek.

Deze wandeling is onderdeel van de Culturele Zomerschool Leidschenveen/Ypenburg. U kunt maximaal aan twee workshops deelnemen.

 

Kunst en cultuur in de Gouden Eeuw Kunst en cultuur in de Gouden Eeuw
Bibliotheek Den Haag