Mijn bibliotheek
Inloggen

Onthoud mijn klantnummer Let op: gebruik deze optie niet op een gedeelde of openbare computer.

PINcode vergeten?

Zoekfilters

Grijze Koppen Orkest

Om u kennis te laten maken met het Grijze Koppen Orkest organiseren we elke donderdag in september een kennismakingworkshop in bibliotheek Escamp. De activiteit begint om 12:45 uur en duurt tot 13.30 uur.

Het Grijze Koppen Orkest is een groot muziekproject voor 65 plussers dat activeert, vrolijk maakt, raakt en verbindt. Speciaal voor Ouderen in de Wijk komt het orkest in september elke donderdag naar Bibliotheek Escamp. U gaat samen zingen, rappen en spelen op onconventionele instrumenten. Kom dus gezellig langs en doe mee! Er is geen ervaring nodig om mee te doen.

Als u het leuk vindt kunt u ook na september in het orkest blijven spelen want na deze vier kennismakingworkshops kunt u namelijk mee blijven oefenen in Buurtcentrum Moerwijk aan de Aagje Dekenlaan 51. U werkt samen naar een slotconcert toe dat in november plaatsvindt.

Het Grijze Koppen Orkest
Het Grijze Koppen Orkest is een groot muziekproject ouderen uit zorginstellingen en de omgeving daar omheen. Activeert, maakt vrolijk, raakt en geeft zelfvertrouwen. Ouderen zingen, rappen en spelen op onconventionele instrumenten en werken toe naar concerten met kinderen van de basisschool en professionele en amateurmuzikanten uit de buurt.

Verdere informatie
Voor meer informatie kunt u vrijblijvend terecht bij een van de gastvrouwen van Ouderen in de Wijk in bibliotheek Escamp. Meld u aan via escamp@bibliotheekdenhaag.nl of via 070-3538030.

 

 

Ouderen in de Wijk Ouderen in de Wijk
Bibliotheek Den Haag