Mijn bibliotheek
Inloggen

Onthoud mijn klantnummer Let op: gebruik deze optie niet op een gedeelde of openbare computer.

PINcode vergeten?

Zoekfilters

Grunberg en Benali

Onze gast van 9 november is niemand minder dan Arnon Grunberg. De auteur van Tirza, De asielzoeker, Blauwe maandagen, Fantoompijn en vele andere boeken, meervoudig winnaar van zo'n beetje alle Nederlandse literaire prijzen, waaronder de AKO-Literatuurprijs, de Gouden Uil en de Libris literatuurprijs.

Arnon Grunberg gaat in gesprek met Abdelkader Benali over zijn nieuwste boek Goede mannen. Een ontroerende en wanhopige roman over een vader die denkt dat een goede man altijd een stapje opzij doet, dat goed zijn niet veel anders is dan verlangen naar het goede. Het is een roman over een Heerlense brandweerman bij wie het noodlot toeslaat als zijn oudste zoon zelfmoord pleegt.

 

Anka Koziel is een veelzijdig vocalist en docent. In haar zang combineert ze jazzimprovisatie, wereldmuziek en uitgebreide vocale technieken. Elk geluid dat ze met haar stem kan produceren, benut ze om sound-scapes te creëren. Aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag doceert ze jazz-stem. Complete vocale technieken zijn haar specialiteit. 

Op 9 november verzorgt Anka Koziel het muzikale intermezzo tijdens het interview met Arnon Grunberg in de Centrale Bibliotheek.


Kaarten kunt u bestellen via Eventbrite

Programma samengesteld door Mira Feticu (Bibliotheek Den Haag)
Boekverkoop in de zaal door Van Stockum Boekverkopers


Arnon Grunberg Arnon Grunberg
Bibliotheek Den Haag