Het Grijze Koppen Orkest in concert

Onder leiding van dirigent Peter de Boer oefenen ze al maanden elke week om het beste orkest te worden van Den Haag en omstreken: Ons eigen Grijze Koppen Orkest! Nu het einde nadert geven ze nog één keer een spetterend slotconcert in bibliotheek Nieuw Waldeck! Komt u ook kijken en luisteren?

Slotconcert
Tijdens het slotconcert wordt Het Grijze Koppen Orkest bijgestaan door leerlingen van de Eerste Nederlandse Montessori School, leerlingen van The International School of The Hague en muzikanten uit stadsdeel Escamp.

Het Grijze Koppen Orkest werd in 2016 winnaar van De Nationale Zorgvernieuwingsprijs en zorgt op een leuke en toegankelijke manier voor een activerende, muzikale en vooral gezellige workshop. Liedjes van vroeger in een hedendaags jasje, op toegankelijke instrumenten. Na een intensieve repetitieperiode is het orkest klaar voor een spectaculair slotoptreden.

Het Grijze Koppen Orkest is een samenwerking met Fort van de Verbeelding.

Let op!
U bent van harte welkom, maar reserveren is helaas niet meer mogelijk.  In verband met grote belangstelling kunnen wij ook geen zitplaatsen garanderen.

Grijze Koppen Orkest Grijze Koppen Orkest