Huiswerk maken in de bibliotheek!

Een rustige plek en hulp

Elke dinsdag en donderdag, 16.00 – 18.00 uur in bibliotheek Schilderswijk, gratis

Moet je een werkstuk of een boekverslag maken? Lastig! Misschien begrijp je die lastige rekensommen niet goed. Of je twijfelt wat je moet doen met een opdracht in je taalboek. Thuis werken aan opdrachten voor school is niet altijd makkelijk. En toch moet je huiswerk af!

Rustige plek en hulp
Zou je best wel eens wat hulp kunnen gebruiken? Kom dan naar onze bibliotheek. Daar kun je rustig werken. En er is ook iemand om je te helpen met vragen waar je tegenaan loopt!

Voor wie en wanneer
Je bent welkom als je in groep 6, 7 en 8 zit en huiswerk wilt maken voor school. We zijn er elke dinsdag- en donderdagmiddag tussen 16.00 en 18.00 uur.