In de BiebBios: Spokenjagers (7+) met limonade en lekkers (VOLGEBOEKT)

Kinderboekenweek 2017

Monsters, spoken, heksen en andere griezels en engerds staan centraal in de Kinderboekenweek, die loopt van woensdag 4 oktober tot en met zondag 15 oktober 2017. Dat belooft een loeispannende week te worden. Kom vanavond, vrijdag de 13e, maar langs....als je durft!

Spokenjagers

Spokenjagers gaat over vriendschap én het overwinnen van angsten. Niets is wat het lijkt: een bang jongetje blijkt heel dapper, en een eng groen monster wordt een beste vriend.Tom is een apart jongetje, vinden zijn ouders. Zijn zus noemt hem zelfs ‘leipo’. De reden: Tom is overal bang voor. Vooral voor de kelder, waar sinds kort een groen slijmerig spook woont.....

Ben je 7+ en niet bang uitgevallen , kom dan kijken naar deze spannende, grappige film.

Reserveer snel een plaats. Per e-mail, telefonisch of aan de balie in de bibliotheek.

Spokenjagers Spokenjagers