"Jij past echt bij mij" lezing over Menstypes (volgeboekt)

Wegens grote belangstelling is er een extra lezing op donderdag 21 februari!

Monica Wardenaar schrijver van het boek ‘Jij past echt bij mij.’ beschrijft hoe je aan uiterlijk en gedrag je ideale partner herkent en hoe je in een oogopslag ziet of iemand bij je past. Het unieke aan de kennis uit haar boek is dat je hiermee zelf leert zien of iemand een goede match voor je is. Zo vind je sneller je ideale partner en hoef je niet achteraf te zeggen: ‘hij of zij paste toch niet echt bij mij.’

Tijdens haar interactieve lezing vertelt zij over de achtergrond van Menstypes, het geheim van de klik en aan de hand van foto’s laat zij zien hoe je de verschillen en overeenkomsten tussen mensen kunt zien.

In de oefeningen wordt duidelijk hoe je op een andere manier naar mensen en naar jezelf kunt kijken om beter te weten of iemand bij je past en om er achter te komen welk type je zelf bent.

Deze interactieve lezing/workshop duurt 2 uur inclusief een pauze.

Reserveren
Wilt u ook komen? U bent welkom! U kunt zich telefonisch aanmelden, via ypenburg@bibliotheekdenhaag.nl of bij de klantenservice in de bibliotheek.

Monica Wardenaar Monica Wardenaar