Joris' Kerstboom in bibliotheek Laakkwartier

Voor wie heb jij een kerstgedachte? Wie wil jij in het licht zetten?

Vanaf vrijdag 7 december staat in bibliotheek Laakkwartier een speciale kerstboom – net als in het televisieprogramma Joris' Kerstboom. In deze boom kan je een foto of knutsel hangen om iemand in het licht te zetten, te herinneren, om even bij iemand stil te staan die een belangrijke plek in je leven inneemt .

In de bibliotheek hebben we speciale transparante kerstballen waar je je kerstgedachte in kan doen. Kom gezellig bij ons langs en ga even zitten aan onze mooie houten tafel om jouw bijdrage te leveren. Graag schuiven we bij je aan om te horen over jouw speciale persoon.

Kortom: de kerstboom als ontmoetingsplaats – komen jullie langs? We horen graag jullie verhalen!

We starten met onze Kerstboomactie op vrijdag 7 december 17.00 uur, tijdens het Winterlicht Laak Centraal. De kerstboom staat er tot Driekoningen op 6 januari 2019.

Joris' Kerstboom Joris' Kerstboom